Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Gozo duikreizen

Alle hieronder getoonde actietarieven gelden voor een volledig en complete Gozo duikvakantie voor diverse datums in 2019. Andere datums, meer- en minder duikers is altijd mogelijk. We hebben ruime ervaring met grotere duikgroepen. Groepen van 20+ duikers zijn meer regel als uitzondering.

9 dagen mei 2019 met vertrek vanaf BRU
Bij 4 duikers is de richtprijs € 485,00 p.p.
Bij 6 duikers is de richtprijs € 440,00 p.p.
(8 kantduiken + 2 bootduiken)

 
10 dgn sept / okt 2019 met vertrek vanaf AMS en BRU
Bij 6 duikers is de richtprijs € 520,00 p.p.
(8 kantduiken + 2 bootduiken)
 

Vraag naar de mogelijkheden v.w.b. 10 en méér duikers. Het betreft in dat geval een zgn. groepsboeking die zeker meer mogelijkheden heeft v.w.b. het "gratis" cancelen- en of bijboeken en ook het gratis wijzigen van namen tot kort voor vertrek.

Let op: standaard INCLUSIEF 10 handbagage.

Nieuw
Bij ons is het ook mogelijk om de laatste nacht op Malta te overnachten. Hierdoor is de ophaaltijd op de laatste dag en bij een vroege vlucht, niet 02:45uur 's-Nachts, maar 11:00uur 's-Ochtends. Daarbij geen 2,5uur reistijd naar de luchthaven, maar 30min.. Op de dag van vertrek wordt er voor klanten van Malta Advies een ontbijt geserveerd. De méérprijs voor deze optie bedraagt € 30,00 p.p..
Vraag naar de mogelijkheden!
 
 

Appartementen Xlendi Heights duiken

Placeholder

3/5 Appartementen Xlendi Heights duiken - Xlendi

Appartementen Xlendi Heights Gozo Xlendi zijn sinds korte tijd opgenomen in het bestand van Reisorganisatie Malta Advies en zijn uitermate geschikt voor duikers cq. duikgroepen.

549 Vanaf:Offerte

 

Appartementen Camilleri duiken

Placeholder

3/5 Appartementen Camilleri duiken - Marsalforn

Boek je duikvakantie Gozo met verblijf in een appartement met zeezicht in de plaats Marsalforn Gozo. Tegenwoordig en zeker nu wij zelf op Malta wonen, bezoeken wij geregeld onze partner op Gozo em zo toch een en ander te checken of de accommodatie nog wel voldoet aan hetgeen wij als minimale eis stellen.

589 Vanaf:Offerte

 

Atlantis Lodge duiken

Placeholder

4/5 Atlantis Lodge duiken - Marsalforn

De Atlantis Lodge in de plaats Marsalforn Gozo is een nieuw complex en welk eigendom is van duikschool Gozo en daardoor dan ook zeer geschikt voor duikers cq. duikgroepen.

599 Vanaf:Offerte

 

Beach Hotel Gozo

Placeholder

3/5 Beach Hotel Gozo - Marsalforn

Het Beach Hotel in Gozo is eigenlijk al sinds jaar en dag een uitstekende maar misschien een niet zo in het oog springende accommodatie.

429 Vanaf:Offerte

 

Hotel San Andrea duiken

Placeholder

3/5 Hotel San Andrea duiken - Xlendi

San Andrea Hotel Gozo Xlendi wordt omarmd door de steile kliffen van de Xlendi-vallei en gewiegd door de zachte zeebries. Het is een mooi verborgen plekje op een prachtig eiland. Voor duikers cq. duikgroepen die in een hotel wensen te verblijven, is deze accommodatie ideaal

669 Vanaf:Offerte

 

Hotel Calypso duiken

Placeholder

4/5 Hotel Calypso duiken - Marsalforn

Hotel Calypso Gozo Marsalforn Bay is een ruime en mooie accommodatie dat beschikt over een eigen strand aan de baai van Marsalforn Gozo.

739 Vanaf:Offerte

Vermelde prijzen zijn op basis van beschikbaarheid. Vanaf 10 duikers met zeer gunstige voorwaarden v.w.b. annulering en tot kort voor vertrek kostenloos wijzigen van namen, kan al worden aangeboden voor € 579,00 per persoon.
 
Klik hier voor meer informatie voor de Gozo duikprijzen.
 
Neem geheel vrijblijvend contact op.
 
De Gozo duikvakantie zoals hierboven vermeld, is standaard inclusief:
Vliegtickets inclusief alle bijkomende belastingen en toeslagen.
10kg handbagage.
Privé Malta luchthaventransport incl. Ferrytickets.
Accommodatie op basis zoals aangegeven.
Duikpakket 8 kantduiken plus 2 bootduiken rondom Gozo.
Fles, lucht en gewichten.
Transport accommodatie naar de diverse duiklocaties visa versa.
Bijdrage Certo Escrow betalingsverkeer.
Administratiekosten.             
Transport eigen duikuitrusting kan worden bijgeboekt. Door het op een slimme manier verdelen van de totale bagage inclusief duikuitrusting, kan tot wel € 100,00 bespaart worden op de totaalprijs voor de gehele duikreis inclusief benodigde transportvouchers.