Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Hotel Seabreeze

2/5

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
 • Overzicht
 • Faciliteiten
 • Locatie
 • Prijs
 • Kamers

Overzicht

Het Seabreeze Hotel Malta is een familiebedrijf en beheerd hotel (oprichter de heer Carmelo Cassar), die een reputatie voor persoonlijke aandacht en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft opgebouwd in de afgelopen twintig jaar. Reisorganisatie Malta Advies is de enige reisorganisatie in Nederland die Hotel Seabreeze Malta Pretty Bay, aanbiedt. Het Seabreeze Hotel Malta biedt gunstig geprijsde en comfortabele kamers in de plaats Birzebbugia in het zuidelijke deel van het eiland Malta aan de mooie Pretty Bay. Birzebbugia is een plaats met een oase aan watersport- en andere activiteiten. Met name in de zomermaanden, wanneer de heldere blauwe zee van Pretty Bay een koel verfrissend "antwoord" geeft op de Middellandse Zee temperaturen is het hier heerlijk vertoeven.
 

Hotel Seabreeze

Birzebugia Malta

Faciliteiten

 • Airco
 • Zeezicht
 • 32 kamers
 • Balkon
 • Restaurant
 • 24-uur receptie
Hotel Seabreeze Malta is bijzonder geschikt voor o.a. jonge gezinnen en groepen vrienden. Als familiebedrijf vestigt het hotel de volledige aandacht op de gasten.

Het leuke van Hotel Seabreeze is wellicht de mix van nationaliteiten van de gasten in het hotel, waardoor het een heel bijzondere sfeer heeft en aangenaam maakt voor alle gasten.

Gratis Wifi in alle kamers beschikbaar.

Het ontbijt wordt geserveerd tussen 07:30uur en 10:00uur.
 

Locaties

Het Seabreeze Hotel Malta ligt aan Pretty Bay Malta en ligt op een steenworp afstand van de zee en heeft misschien wel het mooiste Malta zandstrand.

Pretty Bay kent een van de mooiste stranden van Malta. Het heeft een mooie boulevard en vele restaurantjes en cafeetjes.

Pretty Bay Malta is sinds een aantal jaren in opkomst als het gaat over het aantal toeristen dat hun vakantie Malta niet willen doorbrengen in de wel bekende plaatsen als St. Julians, Sliema,Qawra, Bugibba, St. Pauls Bay, Mellieha of Valletta. 

Zoals de foto's hiernaast laten zien, tref je in Pretty Bay een wonderlijk mooi strand aan, daar waar je dat in bijvoorbeeld bekende plaatsen als Sliema en St. Julians niet zult aantreffen. Het toerisme is in dit gedeelte van Malta in opkomst.

Het Seabreeze Hotel ligt pal aan de weg die een scheiding vormt met de mooie boulevard en het schitterende Malta zandstrand.

Voor degene eens echt eens wat anders zoeken, zullen het inPretty Bay zeer wel naar de zin hebben. Ook vanuit hier is de rest van Malta zeer goed bereikbaar. Wat dacht je van Valletta, de hoofdstad Malta die op slechts 10km afstand ligt. Stap op deMalta bus en je bent er binnen een oogwenk.
 

Hotel Seabreeze prijzen

Periode:

8 dagen
9 dagen
10 dagen
11 dagen
12 dagen
13 dagen
14 dagen
15 dagen
01-07-2020
31-08-2020
€549
€609
€669
€729
€op aanvraag
€op aanvraag
€op aanvraag
€op aanvraag
01-09-2020
30-09-2020
€459
€499
€539
€579
€op aanvraag
€op aanvraag
€op aanvraag
€op aanvraag
01-10-2020
31-10-2020
€439
€469
€499
€529
€op aanvraag
€op aanvraag
€op aanvraag
€op aanvraag
De bovenstaande prijzen voor een Malta vakantie zijn totaalprijzen per persoon en exclusief € 30,00 boekingskosten. Kortere of langere Malta vakanties zijn op aanvraag altijd mogelijk.
 
Ik maak altijd een offerte op maat naar jouw wens. Het totaalbedrag zal bij Reisorganisatie Malta Advies, bij beschikbaarheid van Malta vliegtickets en de Malta Hotels, nooit hoger zijn dan de hierboven vermelde bedragen. Ik streef er altijd naar een zo gunstig mogelijke prijs te realiseren.
 
Malta vakantie 2020
Hotel Seabreeze Malta diverse datums in juni, september en oktober 2020 1 dag gratis.
€ 599,00 voor 8 dagen op basis van logies met ontbijt!
Verblijf in een kamer met zeezicht!
Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO-Garant  (www.sto-garant.nl/downloads). 
 
Vraag naar de mogelijkheden. Neem contact op.
 
Kijk altijd naar de actuele aanbiedingen voor Malta reizen met verblijf in Hotel Seabreeze Malta.
 
Alle bij Reisorganisatie Malta Advies geboekte pakketreizen, vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website STO Garant  (www.sto-garant.nl/downloads)
 
Ook zijn wij aangesloten bij Certo Escrow. Hierdoor betaald u nooit rechtstreeks aan ons. Uw geld is zodoende veilig en wordt pas aan ons betaald als u weer terug bent van vakantie.
 

Kamers

De 32 kamers van het kleinschalige Seabreeze Hotel Malta zijn zoals je van een goed en degelijk 3* hotel kunt en ook moet verwachten.

Geen overbodige luxe, maar alles is aanwezig om een prettig verblijf te hebben tijdens je vakantie Malta.

De kamers van Hotel Seabreeze die Reisorganisatie Malta Advies aanbied, zijn allemaal met zeezicht. Je kijkt daarbij dus altijd uit over het mooie Pretty Bay Malta.

Beddengoed wordt één keer per week verschoond en er wordt één keer per week schoongemaakt.

Het Seabreeze Hotel Malta heeft ook de beschikking over appartementen. Deze kunnen op aanvraag ook aangeboden worden door Reisorganisatie Malta Advies. Met verblijf op basis van logies zonder ontbijt kan ik interessante tarieven aanbieden.