Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Manresa Retreat House Victoria

3/5

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder
 • Overzicht
 • Faciliteiten
 • Locatie
 • Prijs
 • Kamers

Overzicht

Manresa Retreat Huis Victoria Gozo
Bij het Manresa Retreat House verwelkomen we mensen van alle gezindten die rust, recuperatie of een retraite zoeken. Gedurende het hele jaar bieden wij een verscheidenheid aan individueel begeleid en groep retraites op basis van de spiritualiteit van de heilige Ignatius van Loyola.

Wij bieden dag-, weekends, vijf of acht daagse retraites, evenals het volledige verloop van de Geestelijke Oefeningen over een periode van dertig dagen. Deze worden voornamelijk uitgevoerd in het Maltees en het Engels, maar ook begeleiding in het Italiaans en het Frans is mogelijk.

Een Parish Ignatiaanse Ministerie (PIM)-programma wordt uitgevoerd door ons team die zowel jezuïeten en leken medewerkers.

De leden van de jezuïet gemeenschap wonen allemaal in het Manresa Retreat Huis, en zijn te allen tijde beschikbaar voor de geestelijke leiding en voor het sacrament van de verzoening.
 

Faciliteiten

 • Eetzaal
 • Ontbijt
 • Lunch
 • Tuin met zitmeubilair
 • Kapel
 • Bidden
 • Rustige omgeving
 • Gezamenlijke eetzaal
De Kapel van het Manresa Retreat Huis is gewijd aan Onze Lieve Vrouw van Manresa, en is open voor het publiek. De Heilige Mis wordt dagelijks gevierd in de ochtend en avond.

Een kleine gebedsruimte is beschikbaar voor gebruik door retraite. Klik hier voor de Heilige Mis keer.

De grote eetzaal is geschikt voor maximaal honderd personen, terwijl een kleinere eetzaal ruimte voor rustige dineren, ruimte biedt voor zes personen.

Er zijn twee multi-media zalen, voor respectievelijk 100- en 40 personen en welke zijn uitgerust met video projectors, groot scherm en geluidsinstallatie. Er is nog een kleinere vergaderzaal met uitzicht op de tuin met een capaciteit van 30 personen.

Een gespecialiseerde bibliotheek en internet service zijn ook beschikbaar.

Het beheer van het huis geeft prioriteit aan retraites, seminars, gebedsessies en studiedagen. Toch, als er kamers beschikbaar zijn, dan is in principe iedereen van harte welkom.
 

Locaties

Het Manresa Retreat Huis is gelegen op het pittoreske eiland Gozo, tien minuten van het centrum van de oude hoofdstad,Victoria (Rabat).

Een rustig, prachtig gebouwd Jezuïet huis, dat dateert uit het jaar 1810, 'Manresa' biedt volledig gerenoveerde faciliteiten met behoud van zijn lokaal karakter, met uitzicht op de Middellandse zee en het mooie landschap.
 

Manresa Retreat huis prijzen

Periode:

8 dagen
9 dagen
10 dagen
11 dagen
12 dagen
13 dagen
14 dagen
15 dagen
01-06-2020
30-09-2020
€739
€789
€839
€889
€op aanvraag
€op aanvraag
€op aanvraag
€op aanvraag
01-10-2020
30-11-2020
€699
€749
€799
€849
€op aanvraag
€op aanvraag
€op aanvraag
€op aanvraag
01-12-2020
31-12-2020
€739
€799
€859
€919
€op aanvraag
€op aanvraag
€op aanvraag
€op aanvraag
De bovenstaande prijzen voor een Gozo kloostervakantie zijn totaalprijzen per persoon en exclusief € 30,00 boekingskosten. Kortere of langere Gozo kloostervakanties zijn op aanvraag altijd mogelijk.
 
Ik maak altijd een offerte op maat naar jouw wens. Het totaalbedrag zal bij Reisorganisatie Malta Advies, bij beschikbaarheid van Malta vliegtickets en de Gozo Kloosters, nooit hoger zijn dan de hierboven vermelde bedragen. Ik streef er altijd naar een zo gunstig mogelijke prijs te realiseren.
 
Gozo kloostervakantie 2020
Manresa Retreat Huis Victoria diverse datums in september en oktober 2020.
€ 689,00 voor 9 dagen op basis van halfpension!
Inclusief
Vliegtickets inclusief alle bijkomende kosten en belastingen.
10kg handbagage.
Een kleine tas van max. 2kg ter grootte van bijvoorbeeld een laptoptas of een klein rugzakje en die onder de stoel MOET passen.
Ontvangst op Malta luchthaven inclusief een privé luchthaventransfer naar- en vanaf de accommodatie op Gozo. (incl. ferry tickets)
Verblijf in Manresa Retreat Huis Victoria op basis van halfpension.
Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant  (www.sto-garant.nl/downloads)
 
Exclusief
Éénmalige boekingskosten € 30,00.
 
Toeslagen
Single € 8,00 per dag.
Lunch € 15,00 per dag.
 
Alle maaltijden vinden plaats in een gezamelijke eetzaal en ook samen met de monniken.
 
Voor groepen vanaf 8 personen gelden andere, speciale cq. gunstige tarieven en voorwaarden.
 
Op basis van beschikbaarheid van Malta vliegtickets en het Manresa Retreat Huis Victoria.
 
Met het vermelden van de prijzen ga ik altijd uit van het gunstigste tarief. Tel uit je winst. Bij Reisorganisatie Malta Advies geen trucs. Neem contact op. Toeslagen Single € 7,50 per nacht. Voor een specifieke prijsopgave zonder enige verplichting kies je "offerte aanvraag" hierboven.
 
Ik maak altijd een offerte op maat naar jouw wens. Het bedrag zal bij Reisorganisatie Malta Advies bij beschikbaarheid van Malta vliegtickets en het Manresa Retreat Huis Victoria, nooit hoger zijn dan de hierboven vermelde bedragen. Ik streef er altijd naar een zo gunstig mogelijke prijs te realiseren.
 
Kijk ook altijd naar de aanbiedingen van dit moment. Vraag naar de mogelijkheden. Neem contact op.
 
Alle bij Reisorganisatie Malta Advies geboekte pakketreizen, vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website STO Garant  (www.sto-garant.nl/downloads)
 
Ook zijn wij aangesloten bij Certo Escrow. Hierdoor betaald u nooit rechtstreeks aan ons. Uw geld is zodoende veilig en wordt pas aan ons betaald als u weer terug bent van vakantie.

Kamers

Het Manresa Retreat Huis Gozo Victoria heeft totaal 30 kamers met een eigen badkamer. 16 kamers bieden plaats aan koppels . De kamers zijn eenvoudig en comfortabel.