Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

St. Patricks Hotel Gozo Xlendi

4/5

Placeholder
Placeholder
  • Overzicht
  • Faciliteiten
  • Locatie
  • Prijs
  • Kamers

Overzicht

Het St. Patricks Hotel Gozo Xlendi met "breath taking views" op een unieke locatie op Gozo, biedt een unieke ervaring van een modern hotel, maar met toch de karaterestieke eigenschappen van de Gozo cultuur.
 
Het hotel is gelegen in de baai van de plaats Xlendi Gozo op enkele meters vanaf het water. Er zijn totaal 64 kamers en waarvan de meeste voorzien van een balkon met werkelijk fantastisch mooi zeezicht. Enkele kamers die geen zeezicht hebben, hebben daarentegen adembenemende vergezichten in de de vallei van Xlendi Gozo.
 

St. Patricks Hotel Gozo Xlendi

Gozo Malta

Faciliteiten

  • 24 uurs receptie
Autoverhuur
Taxi
Duiken
Excursie advies
Doctor

Locaties

Het St Patrick's Hotel, op slechts 3 km van de hoofdstad Victoria, ligt midden in de prachtige inham van Xlendi en geniet van een aantrekkelijk uitzicht op de baai en de torenhoge kliffen aan elke kant. Xlendi wordt beschouwd als een van de meest pittoreske baaien van Gozo.
 
Het hotel ligt op amper drie meter afstand van de helderblauwe Middellandse Zee.

Prijzen St. Patricks Hotel Gozo Xlendi Bay

Periode:

8 dagen
9 dagen
10 dagen
11 dagen
12 dagen
13 dagen
14 dagen
15 dagen
01-06-2020
31-07-2020
€None
€None
€None
€None
€op aanvraag
€op aanvraag
€op aanvraag
€op aanvraag
De bovenstaande prijzen voor een Gozo vakantie zijn totaalprijzen per persoon en exclusief € 30,00 boekingskosten. Kortere of langere Gozo vakanties zijn op aanvraag altijd mogelijk.
 
Ik maak altijd een offerte op maat naar jouw wens. Het totaalbedrag zal bij Reisorganisatie Malta Advies, bij beschikbaarheid van Malta vliegtickets en de Gozo Hotels, nooit hoger zijn dan de hierboven vermelde bedragen. Ik streef er altijd naar een zo gunstig mogelijke prijs te realiseren.
 
Neem contact op.
 
Alle bij Reisorganisatie Malta Advies geboekte pakketreizen, vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website STO Garant  (www.sto-garant.nl/downloads)
 
Ook zijn wij aangesloten bij Certo Escrow. Hierdoor betaald u nooit rechtstreeks aan ons. Uw geld is zodoende veilig en wordt pas aan ons betaald als u weer terug bent van vakantie.
 

Kamers

Gozo Hotel St. Patricks Xlendi Bay heeft de beschikking over:
 
1. Zeezichtkamers.
 
2. Kamers met zicht op de binnenplaats. (de meer voordelige kamers)
 
3. Kamers met zicht op de mooie vallei van Xlendi.
 
4. Familiekamers met zicht op de mooie vallei van Xlendi.
 
5. "Club Room" kamers. De net wat meer luxere kamers en ook met zeezicht.