Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Dag Peter,

Malta was echt geweldig en Hotel Valentina Malta St. Julians ook. Echt mooi Hotel. De eerste dag toen ik daar aankwam, kon ik mijn vriendinnen die al een aantal dagen daar waren niet meer bereiken. Gelukkig ging Adrian mee zoeken. Echt een aardige man en heel behulpzaam. 

Toen we bij het hotel van mijn vriendinnen aankwamen hadden zij daar een berichtje voor me achtergelaten (gelukkig). Later heb ik ze dan toch ontmoet. 

Hotel Valentina is heel netjes en de kamers zijn heel schoon. Ik vond alleen een beetje jammer dat de eenpersoonskamer wat klein was. Niets voor mensen met klaustrofobie. Na drie dagen kreeg ik de 2-persoonskamer die begrijpelijk een stuk groter was. Het ontbijt was echt heerlijk. Ik heb er jammer genoeg maar twee keer van genoten omdat ik steeds op stap was met mijn vriendinnen en om 5 uur in de ochtend pas weer terug was. 

Ook heb ik twee keer bij mijn vriendinnen geslapen. Ook zijn we naar Blue Grotto Malta en de hoofdstad Malta Valletta geweest. Wat is dat mooi zeg. We hebben kerkje bezocht en we zijn naar het strand geweest. Zondag zouden we ook nog naar Comino gaan, maar door het weer konden we toen niet gaan. Ik had zo graag de Blue Lagoon gezien. Egypte stond bij mij altijd op nummer 1, maar nou ik op Malta ben geweest is dat mijn nieuwe nummer 1. Ik had nooit gedacht dat het zoooo leuk zo zijn. 

Ik heb tegen al mijn andere vriendinnen gezegt dat ze ook naar Malta moeten gaan. Met twee andere vriedinnen ga ik zeker terug. En ik ga dan 100% zeker weer boeken bij reisorganisatie Malta Advies. Je hebt echt alles heel goed geregeld. Nogmaals mijn complimenten. Ik heb echt heel leuke herinneringen. Heb veel vrienden gemaakt. Het liefst ga ik op Malta wonen. Ben niet zo het type dat van Nederland houd. Wie weet ga ik daar wel ooit wonen. 

Oh ja ik ben ook nog twee dagen geweest eten in restaurant The Avenue, het restaurant van Hotel Valentina dat vlak in de buurt ligt. Was echt heerlijk. Veel lekkere dingen. 

Ik weet niet wanneer ik weer naar Malta ga maar waarschijnlijk in Mei of zelfs al eerder. Dan wil ik weer graag naar Hotel Valentina en ga dan zeker weer boeken bij jou. Dan boek ik voor twee of drie weken. Spreek je gauw weer.

Groetjes,
Neomy