Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Deze klanten waren op zoek naar een welverdiende vakantie. Daarbij hadden ze na wat huiswerk gedaan te hebben, gekozen voor Malta. Via via kwamen ze in contact met reisorganisatie Malta Advies.

De klant heeft op advies van Malta Advies, gekozen voor Aparthotel Parklane Malta in de plaats Qawra. Zij was op zoek naar een accommodatie in de vorm van een appartement en toch ook een hotel.

De reden dat deze klant bij reisorganisatie Malta Advies hun Malta vakantie hebben geboektm was dat het totale plaatje in orde was. Dat de Malta vliegtickets voor een retourvlucht Amsterdam / Schiphol - Malta al werden ontvangen voordat de klant enige betaling had gedaan, werd zeer op prijs gesteld.

Reisorganisatie Malta Advies is een klantvriendelijke en laagdrempelige reisorganisatie, waar dat echt aan de klant gedacht wordt. Al vóór dat er enige betaling gedaan is, heb je bij reisorganisatie Malta Advies de vliegtickets al binnen, waardoor dat de terugkeergarantie gewaarborgd is.

Open hier het Pdf klantenbeoordelingsformulier dat door deze klant geretouneerd is. Ervaringen van de Malta vakantie, maar ook zeker de ervaring met reisorganisatie Malta Advies komen hier aan bod.