Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Deze klanten waren op zoek naar een welverdiende vakantie. Daarbij hadden ze na wat huiswerk gedaan te hebben, gekozen voor Malta. Via Google kwamen ze in contact met resorganisatie Malta Advies.

Ondanks dat deze klant uit België afkomstig is, en dat na overleg gehad te hebben, luchthaven Zaventem Brussel, geen optie was, is toch gekozen voor reisorganisatie Malta Advies. De reden was dat het totale plaatje datgeen was wat zei zochten. Dat de vliegtickets vooreen retourvlucht Amsterdam / Schiphol - Malta al werden ontvangen voordat de klant enige betaling had gedaan, werd zeer op prijs gesteld.

Het bovenstaande geeft eens te meer aan dat reisorganisatie Malta Advies een klantvriendelijke en laagdrempelige reisorganisatie is, waar dat echt aan de klant gedacht wordt. Al vóór dat er enige betaling gedaan is, heb je de vliegtickets al binnen, waardoor dat de terugkeergarantie gewaarborgd is.

Open hier het Pdf klantenbeoordelingsformulier dat door deze klant geretouneerd is. Ervaringen van de Malta vakantie, maar ook zeker de ervaring met reisorganisatie Malta Advies komen hier aan bod.