Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Deze klanten hebben op advies van Malta Advies, gekozen voor Aparthotel Parklane Malta in de plaats Qawra.

De reden dat deze klant bij reisorganisatie Malta Advies hun Malta vakantie hebben geboekt, kwam door het persoonlijk contact van een van de deelnemers met de eigenaar van reisorganisatie Malta Advies. Zij waren  waren in eerste instantie niet direct op zoek naar een Malta vakantie, maar door diverse gesprekken werd er een offerte gemaakt voor een vakantie inclusief excursies. Nadat alles was afgestempt, werd de Malta vakantie geboekt voor in de maanden augustus / september 2012.

Ook deze klant ontving de Malta vliegtickets voor een retourvlucht Amsterdam / Schiphol - Malta al voordat de klant enige betaling had gedaan.

Reisorganisatie Malta Advies is een klantvriendelijke en laagdrempelige reisorganisatie, waar dat echt aan de klant gedacht wordt. Al vóór dat er enige betaling gedaan is, heb je bij reisorganisatie Malta Advies de vliegtickets al binnen, waardoor dat de terugkeergarantie gewaarborgd is.

Open hier het Pdf klantenbeoordelingsformulier dat door deze klant geretouneerd is. Ervaringen van de Malta vakantie, maar ook zeker de ervaring met reisorganisatie Malta Advies komen hier aan bod.