Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Deze klanten waren op zoek naar een vakantie met zon en cultuur. Zij hadden daarbij het voordeel dat de eigenaar van reisorganisatie Malta Advies een goede kennis is. Uiteraard werd de mogelijkheid geopperd om eens te kijken of een Malta vakantie wat zou zijn. Rekening houdend met het feit dat deze klant de respectabele leeftijd had van 70+, werd er een vakantie op maat gemaakt en die aan de wensen van de klant voldeed.

Doordat reisorganisatie Malta Advies geregeld op Malta verblijft, en doordat de klant kon kiezen op welke datum zij zouden willen reizen, werd er voor gekozen om in dezelfde periode als reisorganisatie Malta Advies, naar Malta te gaan. Zij werden dan ook persoonlijk door de eigenaar zelf op de Malta luchthaven opgehaald.

Op advies van Malta Advies heeft de klant gekozen voor het Hotel Seashells at Suncrest Malta in de plaats Qawra.

Ook bij deze klant werden de Malta vliegtickets al toegestuurd alvorens er een aanbetaling was gedaan. In navolging van vele andere klanten werd dit zeer op prijs gesteld.

Reisorganisatie Malta Advies is een klantvriendelijke en laagdrempelige reisorganisatie, waar dat echt aan de klant gedacht wordt. Al vóór dat er enige betaling gedaan is, heb je de vliegtickets al binnen, waardoor dat de terugkeergarantie gewaarborgd is.

Open hier het Pdf klantenbeoordelingsformulier dat door deze klant geretouneerd is. Ervaringen van de Malta vakantie, maar ook zeker de ervaring met reisorganisatie Malta Advies komen hier aan bod.