Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Onderwater Sport Vereniging OSV Quintus Horst kwam via Google in contact met reisorganisatie Malta Advies en boekte een duikvakantie Gozo voor 14 deelnemers.

Binnen de vereniging was er de interesse om eens een Gozo duikvakantie te regelen. Na een eerste email en telefonisch contact zijn er wat zaken op een rijtje gezet om uiteindelijk te komen tot een datum van vertrek in september 2012. De Gozo duikvakantie zou 9 dagen gaan duren, waarbij er 10 kantduiken zouden worden gemaakt.

Door het directe contact met mijn partner op Gozo voor wat betreft de accommodatie, kon de klant in overleg, zelf bepalen hoeveel appartementen er nodig waren, en ook hoeveel personen 1 appartement zouden delen.

Op de dag van aankomst van de klant op Malta, werden de 14 deelnemers netjes en persoonlijk op de luchthaven van Malta ontvangen door reisorganisatie Malta Advies. 

De reden dat deze duikvereniging bij reisorganisatie Malta Advies hun Malta vakantie heeft geboekt was dat het totale plaatje in orde was.

Reisorganisatie Malta Advies is een klantvriendelijke en laagdrempelige reisorganisatie, waar dat echt aan de klant gedacht wordt.

Open hier het Pdf klantenbeoordelingsformulier dat door deze klant geretouneerd is. Ervaringen van de Malta vakantie, maar ook zeker de ervaring met reisorganisatie Malta Advies komen hier aan bod.