Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Gezin bestaande uit 5 volwassenen die, alvorens er geboekt werd, veelvuldig contact heeft gehad met Reisorganisatie Malta Advies om zo tot de reis te komen die gewenst was.

Uit de 16 aangeboden offertes werd de voor hun meest gunstige gekozen. Gunstige in de meest ruime zin van het woord. Voor dit gezin moest het "totaalplaatje" in orde zijn. Nadat de accommodatie gekozen was, is er een uitgebreid pakket samengesteld dat bestond uit o.a.:
-  Voor 5 deelnemers een proefduik. 1 minuut voor 12 moest 1 deelnemer wegens gezondheidsredenen helaas afhaken. 1 proefduik werd kosteloos gecanceld en is gezorgd dat deze deelnemer kosteloos toch mee kon gaan met de proefduik als toeschouwer.
 
-  Een halve dagexcursie naar de befaamde Blue Grotto en een hele dagexcursie naar "The Three Cities", zijnde Vittoriosa, Cospicua en Senglea. Deze laatste ook inclusief een lunch.
 
Reisorganisatie Malta Advies is een klantvriendelijke en laagdrempelige reisorganisatie, waar dat echt aan de klant gedacht wordt.

Open hier het Pdf klantenbeoordelingsformulier dat door deze klant geretourneerd is. Ervaringen van de Malta duikvakantie, maar ook zeker de ervaring met Reisorganisatie Malta Advies komen hier aan bod.