Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Twee dames van middelbare leeftijd en 1 kind en die op zoek waren naar een op maat gemaakte Malta vakantie.

Uit meerdere toegestuurde offertes werd de voor hun meest gunstige gekozen. Gunstige in de meest ruime zin van het woord. Voor deze twee dames moest het "totaalplaatje" in orde zijn. Nadat de accommodatie gekozen was, is er een uitgebreid pakket samengesteld dat bestond uit o.a.:
-  Voor het kind was paardrijden op Gozo een must. een proefduik. Door de correcte contacten met paardrijschool Gozo stables kon dit geregeld worden. Na de twee uur paardrijden volgde er nog een tour over Gozo met een paardrijtuig voor alle drie de deelnemers. Deze gehele dag was nauwkeurig vooraf gepland inclusief het transport van- en naar de accommodatie op Malta.
-  Voor 1 dame en het kind was er het zwemmen met de Dolfijnen gepland, waarbij de derde deelnemer toeschouwer was tijdens het zwemmen met de Dolfijnen.
-  Een volledige dagcruise met Captain Morgan inclusief een lunch en ook inclusief het transport van- en naar de accommodatie.
 
Reisorganisatie Malta Advies is een klantvriendelijke en laagdrempelige reisorganisatie, waar dat echt aan de klant gedacht wordt.

Open hier het Pdf klantenbeoordelingsformulier dat door deze klant geretourneerd is. Ervaringen van de Malta duikvakantie, maar ook zeker de ervaring met Reisorganisatie Malta Advies komen hier aan bod.