Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Beste Peter,

Hartelijk dank voor al je berichtjes per sms en je betrokkenheid.
We zijn erg content over de wijze waarop je Malta Advies runt!
Dinsdag waren we, zoals afgesprokem bijCentral Perk en hebben daar Joe ontmoet.  De afspraak liep behoorlijk uit maar dat is niet erg als je geniet van heerljjke fish and chips en sangria! De eigenaar was zeer vriendelijk en vertelde ons bij afrekenen dat jij absoluut voor de drankjes zou betalen, en dat wij dat niet hoefden te doen.zo was de afsoraak, Ik hoop dat jij daar ook van op de hoogte was anders stast je dus nog een verrassing te wachten,
Gisteren zijn we bij The Overflow gaan eten en hebben echt waanzinnig goed gegeten! Het was absoluut een Michelin-ster waard! Deze eigenaar was zo verheugd de voucher te zien, was ook zo content met de manier waarop je deze hebt vorm gegeven.Hij was echt helemaal blij!
Over de duikschool zijn we ook zeer tevreden. Rita heeft een goed overzicht en goede instructeurs! We zijn heel tevreden over de begeleiding.
Kortom, Malta Advies heeft zeker een positieve invloed op onze vakantie, meer dan alleen tickets boeken!!! Het is voor ons de kers op de taart!
Morgen hebben we een dagje zuid malta gepland in plaats van duiken. We moeten tenslotte ook wat zien van het mooie eiland. MDina was prachtig en interessant! Ook daar een dagje genoten inmiddels.

Groetjes, Rob en Marijke