Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Wie zijn wij

Wat en wie is Reisorganisatie Malta Advies?
Reisorganisatie Malta Advies is dé  Malta specialist van huis uit. Met zo goed als 30 jaar ervaring met Malta en Gozo en de daarbij opgedane ruime kennis van dit Mediterrane land in de Middenlandse Zee, laat ik u kennis maken met de eindeloze cultuur, de veelbewogen geschiedenis, de fantastisch mooie natuur met zijn rotslandschappen, de schitterende wandelmogelijkheden en de culinaire rijkdom van het prachtige Malta.
 
Voor een compleet overzicht van mogelijkheden voor een Malta vakantie, zie het overzicht.
Waar u ook naartoe wilt, voor een goed verzorgde malta vakantie of gozo vakantie bent u bij Malta Advies bent u sowieso verzekerd van een ultieme vakantie, unieke reisgarantie, gastvrijheid en service. Vanwege het diverse aanbod is het belangrijk te weten met wat voor doel u naar Malta of Gozo wilt gaan. Wilt u een sportieve vakantie, dan kunt u kiezen om te gaan duiken. Bent u uit op avontuur, dan is een jeepsafari wellicht wat voor u. Voor mensen die het nachtleven op Malta willen bewonderen, wordt een plek als Paceville St. Julians Malta aangeraden. Of wilt u gewoon een rustige vakantie op locatie, Malta heeft het allemaal! Met Malta Advies als reisorganisatie en daarbij ook gevestigd op Malta, heeft u altijd en op ieder moment een aanspreekpunt.

Voor een geslaagde en welverdiende Malta vakantie bent u bij Reisorganisatie Malta Advies aan het juiste adres.
 
Lees onder aan de pagina een email van een klant die op het moment van versturen op Malta aanwezig was:
     
Over ons
Onze contactmogelijkheden Postadres Bedrijfsgegevens
Wij zijn telefonisch bereikbaar:
Van ma t/m. vr van 08:00uur tot 20:30uur
Op za en zo van 09:00uur tot 17:00uur
Nederland: 0031 (0) 6 3301 1501
Malta: 00356 7900 9344
 
Per email zijn wij bereikbaar op:
Muggenbergstraat 78
5045 DJ Tilburg
KvK nummer: 12.06.56.37
BTW ID nummer: NL001803102B61
IBAN: NL12RABO0118776339
BIC: RABONL2U
     

Beste Peter,

Hartelijk dank voor al je berichtjes per sms en je betrokkenheid.
We zijn erg content over de wijze waarop je Malta Advies runt!
Dinsdag waren we, zoals afgesproken bij Central Perk en hebben daar Joe ontmoet.  De afspraak liep behoorlijk uit maar dat is niet erg als je geniet van heerljjke fish and chips en sangria! De eigenaar was zeer vriendelijk en vertelde ons bij afrekenen dat jij absoluut voor de drankjes zou betalen, en dat wij dat niet hoefden te doen.zo was de afspraak, Ik hoop dat jij daar ook van op de hoogte was anders stast je dus nog een verrassing te wachten,
Gisteren zijn we bij The Overflow gaan eten en hebben echt waanzinnig goed gegeten! Het was absoluut een Michelin-ster waard! Deze eigenaar was zo verheugd de voucher te zien, was ook zo content met de manier waarop je deze hebt vorm gegeven.Hij was echt helemaal blij!
Over de duikschool zijn we ook zeer tevreden. Rita heeft een goed overzicht en goede instructeurs! We zijn heel tevreden over de begeleiding.
Kortom, Malta Advies heeft zeker een positieve invloed op onze vakantie, meer dan alleen tickets boeken!!! Het is voor ons de kers op de taart!
Morgen hebben we een dagje zuid malta gepland in plaats van duiken. We moeten tenslotte ook wat zien van het mooie eiland. MDina was prachtig en interessant! Ook daar een dagje genoten inmiddels.

Groetjes, Rob en Marijke