Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Reisgarantie Malta Advies

Alle pakketreizen die Reisorganisatie Malta Advies verkoopt, vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads)
 
*
Alleen pakketreizen hebben verplichte reisgarantie. Reisorganisatie Malta Advies geeft standaard en altijd reisgarantie op alle boekingen.
 
Reisorganisatie Malta Advies is aangesloten bij:
STO ( Stichting Take Over )
SDCE ( Stichting Derdengelden Certo Escrow )
Garantie geregeld: STO Garant
Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Reisorganisatie Malta Advies gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.
 
Bij elk (reis)aanbod van Reisorganisatie Malta Advies op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).
 
De werking
Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan [naam onderneming], maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Reisorganisatie Malta Advies. Mocht [naam onderneming] voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.