Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Alle Malta low budget accommodaties die wij aanbieden

Low budget accommodatie Malta

Kijk hieronder naar de mogelijkheden die wij hebben voor een low budget Malta accommodatie van uw keuze. Je kunt daarna ook weer net zo snel terug in het menu om een andere accommodatie te gaan "bekijken".
 
Mocht je vragen hebben over een bepaalde accommdoatie, neem gerust en altijd geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn op Malta voor jouw.
 
Alle bij Reisorganisatie Malta Advies geboekte pakketreizen, vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website STO Garant  (www.sto-garant.nl/downloads)
 

Hotel St. Georges Park

Placeholder

3/5 Hotel St. Georges Park - St. Julians

Hotel en Appartementen St. Georges Park Malta is een bekend vakantie-adres dat speciaal gericht is op jongeren en ook gelegen in Paceville St. Julians Malta, HET uitgaanscentrum van Malta. Nu bij 6 volw. september € 269,00 p.p..

269 Vanaf:Offerte

 
 

Dragonara Court Appartementen

Placeholder

2/5 Dragonara Court Appartementen - St. Julians

Accommodatie Dragonara Court St. Julians Malta wordt door Reisorganisatie Malta Advies beoordeeld als zijnde een "Jongeren accommodatie".

299 Vanaf:Offerte

 

Appartementen Huli Qawra

Placeholder

3/5 Appartementen Huli Qawra - Qawra

De Huli Apartmenten zijn ideaal gesitueerd in de plaats Qawra. Het zijn "Self Catering" studio's en apartementen met 1 slaapkamer.

329 Vanaf:Offerte

 

Hotel Seabreeze

Placeholder

2/5 Hotel Seabreeze - Birzebuggia

* Seabreeze Hotel Malta * Familiebedrijf en beheerd hotel (oprichter de heer Carmelo Cassar) * Persoonlijke aandacht. * Goede prijs-kwaliteitverhouding.

439 Vanaf:Offerte

 

For-Rest Aparthotel

Placeholder

3/5 For-Rest Aparthotel - Bugibba

Het For-Rest Aparthotel Malta Bugibba is een door de familie Alexei en Mireille Lautier beheerde accommodatie. Naast dat deze accommodatie geschikt is voor stellen, is deze ook uitermate geschikt voor duikers cq. duikgroepen.

399 Vanaf:Offerte

 

San Anton Hotel

Placeholder

3/5 San Anton Hotel - Bugibba

Het San Anton Hotel Bugibba Malta bestaat uit 6 gebouwen en is geconcentreerd rond een groot zwembad en een tuin. Deze accommodatie is ook zeker geschikt voor duikers.

279 Vanaf:Offerte

 

Hotel Astra

Placeholder

2/5 Hotel Astra - Sliema

Hotel Astra Malta is een lo-budget hotel Malta dat uitermate geschikt is voor duikers cq. duikgroepen die van een Malta duikvakantie willen genieten.

479 Vanaf:Offerte

 

Hotel Roma

Placeholder

2/5 Hotel Roma - Sliema

► Hotel Roma Malta is een zogezegd low budget familie gerund hotel. ► Ideaal te combineren met een Malta duikvakantie. ► Het gehele jaar door zeer gunstig geprijsd.

489 Vanaf:Offerte