Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Uw boeking, procedure en betaling(en)
Afkortingen
STO =Stichting Take Over Reisgarant.
SDCE =Stichting Derdengelden Certo Escrow.
Nadat u van Reisorganisatie Malta Advies de boekingsbevestiging/ factuur hebt ontvangen, ontvangt u van de SDCE per e-mail een uitnodiging met een gebruikersnaam en een wachtwoord. U wordt gevraagd in te loggen in het beveiligde gedeelte van de website van de SDCE. Na bevestiging van de uitnodiging kunt u direct overgaan tot betaling. Afhankelijk van het tijdstip/ moment van boeking krijgt u een verzoek tot betaling van een aanbetaling en later tot betaling van het restant van de reissom of tot betaling van de hele reissom in één keer als u kort voor vertrek boekt.
 
U betaalt bij ons altijd in uw eigen vertrouwde bankomgeving middels een online betaling.
 
Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom vóór vertrek betaald dient te zijn aan de SDCE.
Belangrijke opmerkingen:
-         In geval van faillissement zal de STO nooit meer kosten voor u kunnen maken dan maximaal de betaalde totale reissom.
-         Eventuele klachten of claims over uw reis, staan los van deze betaalmethode.
-         Onze annuleringsvoorwaarden zijn bij deze manier van betalen gewoon van toepassing.
-         Deze manier van betalen zal iets meer van uw tijd en aandacht eisen. Wij vragen hiervoor begrip.
-         Als kleine reisorganisatie willen wij graag financiële zekerheid kunnen bieden. Op deze manier kan dat.
-         De stichting Certo Escrow fungeert uitsluitend als doorgeefluik voor de betalingen bestemd voor de verkopende partij. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een geblokkeerde en afgescheiden derdengeldenrekening ondergebracht in de stichting. Door de blokkering is het voor Certo Escrow niet mogelijk aan de gelden te komen, ze beheert dus niet.
 
Ter aanvulling:
-         Houdt er rekening mee dat de vermelde datums voor de termijnbetalingen géén betaaldatums zijn. Het betreft de datums waarop de vermelde bedragen op de betaalrekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow bijgeschreven dienen te zijn. Betaal daarom altijd een aantal dagen vóór de vermelde datum.
-         Het e-mailadres waar de uitnodiging tot betaling aan wordt verstuurd, is dat email-adres van de klant die geboekt heeft.
-         Het totaalbedrag van dient vóór vertrek op de rekening te staan van SDCE. Indien hieraan niet is voldaan, behoudt Reisorganisatie Malta Advies zich het recht voor om de geboekte pakketreis te annuleren, waarbij de annuleringsvoorwaarden worden toegepast.
-         Het totaalbedrag wordt pas op de betaalrekening van Reisorganisatie Malta Advies gestort 1 dag nadat de klant weer terug is van de vakantie.
Controleert u de gegevens goed als u bent ingelogd bij de SDCE, met name de datum van het einde van de geboekte vakantie is van belang.