Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Gozo vakanties

Je vindt je perfecte en ideale Gozo vakantie hier bij ons Reisorganisatie Malta Advies. Kies de accommodatie waarvan jij denkt dat dat dé accommodatie is die jij voor ogen hebt en klik op de advertentie van de betreffende Gozo accommodatie om zo meer te weten te komen over een Gozo vakantie met verblijf in de accommdoatie van jouw keuze. Voor ieder wat wils. Van basis appartementen, de net wat meer basic appartementen met zeezicht, tot aan Gozo hotels aan het strand. Je vindt het bij Malta Advies.
 
Extra informatie is dat wij naast Malta Advies  reisorgansiatie, ook eigenaar zijn van:
- maltavliegreizen.nl
- maltaduikreizen.nl
- malta-advies.com
- maltareisorganisatie.nl
 
Alle bij Reisorganisatie Malta Advies geboekte pakketreizen, vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website STO Garant  (www.sto-garant.nl/downloads)
 
 

Beach Hotel Gozo

Placeholder

3/5 Beach Hotel Gozo - Marsalforn

Het Beach Hotel in Gozo is eigenlijk al sinds jaar en dag een uitstekende maar misschien een niet zo in het oog springende accommodatie.

429 Vanaf:Offerte

 

Appartementen Camilleri

Placeholder

3/5 Appartementen Camilleri - Marsalforn

Het betreft hier Gozo appartementen met zeezicht direct gelegen aan de heel mooie boulevard tussen Marsalforn en de Qbajjar Bay op het mooie eiland Gozo. Vele klanten verbleven inmiddels in deze appartementen. Ook voor duikers cq. duikgroepen tot ca. 20 personen is deze accommodate zeer geschikt.

439 Vanaf:Offerte

 

Hotel Calypso

Placeholder

4/5 Hotel Calypso - Marsalforn

Hotel Calypso Gozo Marsalforn Bay is een ruime en mooie accommodatie dat beschikt over een eigen strand aan de baai van Marsalforn Gozo.

509 Vanaf:Offerte

 

Hotel San Andrea

Placeholder

3/5 Hotel San Andrea - Xlendi

San Andrea Hotel Gozo Xlendi wordt omarmd door de steile kliffen van de Xlendi-vallei en gewiegd door de zachte zeebries. Het is een mooi verborgen plekje op een prachtig eiland. Ook voor duikers cq. duikgroepen die in een hotel wensen te verblijven, is deze accommodatie ideaal.

539 Vanaf:Offerte

 

Dar Madre Tereza Spinelli klooster

Placeholder

3/5 Dar Madre Tereza Spinelli klooster - Ghajnsielem

Dit retreat house is nieuw in ons bestand. De Augustine zusters zijn in dit retreat house gevestigd vanaf 1971. Alleen bij ons is deze christelijke accommodatie te boeken met verblijf op basis van LO of op basis van LO en een lunch.

599 Vanaf:Offerte

 
 

Grand Hotel

Placeholder

4/5 Grand Hotel - Mgarr

Het 4* Grand Hotel Gozo is een heel mooi hotel dat gelegen is op een heuvel direct langs en bij de haven van Mgarr Gozo.

729 Vanaf:Offerte