Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Malta 4* accommodaties

Kies op deze pagina de Malta 4* accommodatie om meer te weten te komen over de betreffende accommodatie. Je kunt daarna ook weer net zo snel terug in het menu om andere accommodaties te gaan "bekijken".
 
Mocht je vragen hebben over een bepaalde accommodatie, neem gerust en altijd geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn op Malta voor jouw.
 
Alle bij Reisorganisatie Malta Advies geboekte pakketreizen, vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website STO Garant  (www.sto-garant.nl/downloads)
 

Hotel Mayflower Malta Qawra

Placeholder

4/5 Hotel Mayflower Malta Qawra - Qawra

Nieuw, nieuw, geheel en compleet nieuw is het Mayflower Hotel Malta Qawra. Malta Advies is de enige Nederlandse reisorganisatie die deze accommodatie aanbiedt. Nu met promokorting al voor € 379,00.

379 Vanaf:Offerte

 

Appartement Triton Mansions

Placeholder

4/5 Appartement Triton Mansions - Qawra

Alléén bij Reisorganisatie Malta Advies is het Appartement Triton Mansions Malta Qawra. Dit luxe appartement is eigendom van een Captain piloot van Air Malta.

469 Vanaf:Offerte

 

Appartementen Summerfield

Placeholder

4/5 Appartementen Summerfield - Qawra

Nieuw bij Reisorganisatie Malta Advies zijn de Summerfield appartementen Malta. De appartementen zijn gelegen in de plaats Malta Qawra.

499 Vanaf:Offerte

 
 

Hotel Dolmen Resort

Placeholder

4/5 Hotel Dolmen Resort - Qawra

Hotel Dolmen Resort Malta is een luxe hotel dat ligt in de popupaire plaats Qawra Malta. Met Reisorganisatie Malta Advies goed, betrouwbaar en voordelig naar dit luxe resort op Malta. Boek nu 8 dgn. herfstvakantie 2 volw+2 kind € 469,00.

469 Vanaf:Offerte

 
 

Hotel Osborne

Placeholder

4/5 Hotel Osborne - Valletta

Het mooie luxe Hotel Osborne Malta Valletta wordt in Nederland alléén aangeboden door Reisorgnisatie Malta Advies.

579 Vanaf:Offerte

 

Sunny Coast Resort & Spa

Placeholder

4/5 Sunny Coast Resort & Spa - Qawra

Welkom bij de Self Catering Sunny Coast Resort & Spa Malta hotel. 2 volw. & 2 kinderen 9 dgn. oktober € 449,00 p.p.. Luxe appartement met 2 slaapkamers en zeezicht.

449 Vanaf:Offerte

 

Hotel Preluna

Placeholder

4/5 Hotel Preluna - Sliema

Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Preluna & Spa/Towers**** in Sliema (bij St. Julian's Bay), dan zit je bij Reisorganisatie Malta Advies goed.

599 Vanaf:Offerte

 

Hotel Solana

Placeholder

4/5 Hotel Solana - Mellieha

Hotel Solana Malta Mellieha is een mooi gebouwd hotel met hotelkamers en appartementen dat in het centrum van Mellieha ligt. Nu € 489,00 p.p. in oktober op basis van LO.

489 Vanaf:Offerte

 

Hotel Plaza

Placeholder

4/5 Hotel Plaza - Sliema

Hotel Plaza Malta Sliema is een 4 sterren accommodatie met een moderne uitstraling en heeft 157 kamers, en is gelegen in het centrum van Malta Sliema aan de mooie boulevard "The Strand". De winkeltjes, bars en restaurants liggen allen op loopafstand.

629 Vanaf:Offerte

 

Hotel Marina

Placeholder

5/5 Hotel Marina - St. Julians

Hotel Marina is onderdeel van het St. Georges Bay Resort en is een verzorgd klasse hotel en biedt u vele mogelijkheden voor een ontspannende zonvakantie Malta. Er zijn 5 zwembaden en u kunt ook nog gebruik maken van alle faciliteiten van het naastgelegen St. George’s Bay Resort.

789 Vanaf:Offerte

 

Hotel Kennedy Nova

Placeholder

4/5 Hotel Kennedy Nova - Sliema

Hotel Kennedy Nova Malta is een voor Maltese begrippen 4* hotel. Al sinds 1964 is het een van Malta’s best bezochte hotels. In overleg met het management van deze mooie accommodatie kunnen er op maat gemaakte reizen worden aangeboden.

659 Vanaf:Offerte