Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Malta 5* accommodaties

Kies op deze pagina de Malta 5* accommodatie om meer te weten te komen over de accommodaties die gekozen is. Je kunt daarna ook weer net zo snel terug in het menu om een andere accommodatie te gaan "bekijken".
 
Mocht je vragen hebben over een bepaalde accommdoatie, neem gerust en altijd geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn op Malta voor jouw.
 
Alle bij Reisorganisatie Malta Advies geboekte pakketreizen, vallen onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website STO Garant  (www.sto-garant.nl/downloads)
 
 

DB San Antonio Hotel + Spa

Placeholder

5/5 DB San Antonio Hotel + Spa - Qawra

DB San Antonio Malta All Inclusive Resort is een hotel dat ligt in het centrum van de plaats Qawra St. Paul's Bay Malta. Boek nu 8 dgn. augustus 2020 2 volw+2 kind € 589,00 p.p.. All-Inclusive. Op = Op.

589 Vanaf:Offerte

 

Hotel InterContinental

Placeholder

5/5 Hotel InterContinental - St. Julians

Het nieuwe zeer luxe Hotel InterContinental Malta St. Julians telt maar liefst 15 verdiepingen met in totaal 451 kamers.

629 Vanaf:Offerte

 

The Westin Dragonare Resort

Placeholder

5/5 The Westin Dragonare Resort - St. Julians

Het Westin Dragonara Resort Malta biedt u alle faciliteiten en comfort aan van een vijfsterrencomplex en ademt een rijke en luxe sfeer uit.

699 Vanaf:Offerte

 

Hotel Corinthia Palace

Placeholder

5/5 Hotel Corinthia Palace - San Anton

Hotel Corinthia Palace Malta ligt halverwege Malta hoofdstad Valletta, en de zogenaamde 'stille' stad Mdina en op slechts een korte afstand van het 17e eeuwse San Anton presidentieel paleis. Het Corinthia Palace Malta, Hotel & Spa is een oase van rust.

749 Vanaf:Offerte

 

Hotel Marina

Placeholder

5/5 Hotel Marina - St. Julians

Hotel Marina is onderdeel van het St. Georges Bay Resort en is een verzorgd klasse hotel en biedt u vele mogelijkheden voor een ontspannende zonvakantie Malta. Er zijn 5 zwembaden en u kunt ook nog gebruik maken van alle faciliteiten van het naastgelegen St. George’s Bay Resort.

789 Vanaf:Offerte

 

Hotel St. Georges Bay

Placeholder

5/5 Hotel St. Georges Bay - St. Julians

Hotel Corinthia St. Georges Bay Malta is een groot, luxe en comfortabel hotel. Je zal dit dan ook zeker niet snel zal vergeten als je eenmaal je Malta vakantie in deze accommodatie hebt doorgebracht. Nu 9 dgn. sept. okt. € 659,00 p.p.

659 Vanaf:Offerte

 

DB Seabank Resort + Spa

Placeholder

5/5 DB Seabank Resort + Spa - Mellieha

DB Seabank Resort + Spa is met totaal 282 zeer luxe kamers met landzicht, zeezicht en kamers aan de zwembadzijde, het enige All-Inclusive resort in deze regio.

899 Vanaf:Offerte

 

Hotel Marriott Malta

Placeholder

5/5 Hotel Marriott Malta - St. Julians

Het fantastisch, sfeervolle, mooie & luxe Hotel Marriott Malta is eigentijds en modern ingericht en voldoet op alle fronten aan uw verwachtingen.

999 Vanaf:Offerte