Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

 

Hotel Sunflower excursiereis

Placeholder

3/5 Hotel Sunflower excursiereis - Qawra Malta

Vlakbij, maar net buiten het centrum van de plaats Qawra en ook vlakbij de plaats Bugibba, ligt het knusse, kleinschalige en gezellige Hotel Sunflower. Boek nu een groeps excursiereis 9 dgn. okt. voor € 799,00.

799 Vanaf:Offerte

 

Hotel Solana excursiereis

Placeholder

4/5 Hotel Solana excursiereis - Mellieha

Een volledig verzorgde 8-daagse Malta excursiereis met verblijf in Hotel Solana Malta Mellieha met 5 volle dagen excursies inclusief lunch.

799 Vanaf:Offerte

Malta excursies

Reisorganisatie Malta Advies biedt je diverse mogelijkheden om bij je vakantie één of meerdere Malta excursies te boeken.
Alle aangeboden excursies zijn door Malta Advies zelf gedaan en ook de Malta jeepsafari hebben we al meegemaakt.
 
Voor alle excursies werken we samen met onze betrouwbare partner op Malta, de Arrigo Group Malta. Ik raadt al onze klanten aan om vooraf eens op de website van de Arrigo Group te kijken. Alle op onze website vermelde Malta excursies staan ook op de website van de Arrigo Group vermeld met duidelijke omschrijving. Ook de dagen waarop een bepaalde excursie mogelijk is, en ook de prijzen staan vermeld.
 
Bij de meeste Malta excursies wordt je standaard opgehaald bij je accommodatie of bij een centrale ophaallocatie vlakbij jouw accommodatie en na de excursie ook weer teruggebracht. Hierbij krijg je uitleg van een Engels sprekende gids die je alles verteld over het moois dat Malta te bieden heeft.
Hij of zij zal ook het een en ander vertellen over de geschiedenis van Malta en over de plaats. Hierbij krijg je uitleg van een Engels sprekende gids die je alles verteld over het moois dat de plaatsen te bieden hebben. Hij of zij zal ook het een en ander vertellen over de geschiedenis van Malta en over de plaats.
 
Ben altijd vrij om vragen te stellen. Je gids zal met veel plezier antwoord geven.
Door de uitstekende contacten met de Arrigo Group Malta, is het bij Reisorganisatie Malta Advies, bij voldoende deelname, ook mogelijk
om de excursie privé te maken.
 
Vanaf 3 excursies geldt dat deze separaat van een al geboekte pakketreis naar Malta, bij ons te boeken zijn. Vanaf 8 personen en méér geldt dat ook een enkele excursie separaat van een al geboekte pakketreis naar Malta, bij ons te boeken is.
 
Een volledig compleet nieuw overzicht met Malta excursies, is HIER in Pdf te downloaden.
 
Malta excursiereis 2020
Een volledig verzorgde 9-daagse Malta vakantie Malta excursiereis najaar 2020 met verblijf in Hotel Sunflower Malta Qawra. Een A t/m. Z reis met 5 dagen excursies. Verblijf is op basis van halfpension.
 
Inclusief:
Vliegticket AMS - MLA visa versa incl. alle bijkomende kosten en belastingen en ook incl. 10kg handbagage.
Privé luchthaventransport.
Excursiepakket inclusief privé profesionele begeleiding bestaande uit:
Dag 1 Reisdag met vlucht AMS - MLA.
Dag 2 Excursie Discover Gozo.
Dag 3 Excursie Temples & Local Lifestyle.
Dag 4 Rustdag.
Dag 5 Excursie Mdina Highlights.
Dag 6 Excursie Mysteries of the Grand Harbour.
Dag 7 Excursie Majestic Valletta.
Dag 8 Rustdag.
Dag 9 Reisdag met vlucht MLA -AMS.
Uitgebreide reisdocumenten.
 
Er geldt een minimale deelname van 10 deelnemers. Echter en uiteraard kan iedereen zich hiervoor inschrijven.
 
Een richtprijs voor deze groeps-excursiereis Malta is € 799,00. *
 
*
Met de reden dat wij voorafgaande aan een offerteaanvraag, niet weten hoeveel "Singles"- en of eventueel hoeveel kinderen er mee zullen gaan, en daarbij wat de gewenste kamerindeling gaat worden, bijvoorbeeld meerdere personen op één kamer, vermelden wij geen exacte tarieven voor deze excursiereis op onze website.
 
Voor meer informatie stuur al een email aan contact@malta-advies.nl of vul het formuliertje onder aan deze pagina in.
 
 
Hieronder FAQ's t.a.v. de groeps excursiereis voor in het najaar 2020. Als u zelf een eigen vraag heeft, klikt u op "stel ons een vraag"
  Gaat deze reis altijd door?
  Is deze reis ook alléén te boeken?