Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Inleiding

Voor onze Malta groepsreizen houden wij het voor wat beteft de accommodatie, bij een select aantal waar wij spreciale afspraken mee hebben kunnen maken voor grotere groepen. Daarbij blijft voor u als klant meer overzichtelijk.
 
Hieronder ziet u door ons speciaal geselcteerde accommodaties. Ons systeem koppeld daar een bepaalde prijs aan. Echter en omdat iedere schoolreis weer anders is, vragen wij u vriendelijk om ons per email een aanvraag te doen. Vermeld hierin minimaal het volgende:
 
Eerst mogelijk vertrekdag en de laatst mogelijk retourdag.
Gewenst aantal dagen.
Minimaal en maximaal aantal deelnemers.
Als er excursies gewenst zijn, vermeld dan waar de interesses liggen.
 
Met de bovenstaande gegevens, ontvangt u van ons binnen 24uur een eerste geheel vrijblijvend voorstel. Ons voorstel is daarna 10 dagen geldig.
 
Minimale groepsgrootte moet zijn 10 personen.
 

Malta groepsreizen

 

Hotel Santana

Placeholder

3/5 Hotel Santana - Qawra

Stel je voor in Hotel Santana Malta Qawra je vakantie door te brengen en dat voorzien is van alle gemakken en comfort dat jij tijdens een Malta vakantie wenst.

549 Vanaf:Offerte

 

San Anton Hotel

Placeholder

3/5 San Anton Hotel - Bugibba

Het San Anton Hotel Bugibba Malta bestaat uit 6 gebouwen. twee gebouwen met hotelkamers en vier gebouwen met appartementen. De gehele accommodatie is geconcentreerd rond een groot zwembad en een tuin. Deze accommodatie is ook geschikt voor duikers.

439 Vanaf:Offerte

 

Hotel Solana

Placeholder

3/5 Hotel Solana - Mellieha

Hotel Solana Malta Mellieha is een mooi nieuw gebouwd hotel met hotelkamers en appartementen dat in het centrum van Mellieha ligt.

545 Vanaf:Offerte

 

Hotel Dolmen Resort

Placeholder

4/5 Hotel Dolmen Resort - Qawra

Hotel Dolmen Resort Malta is een luxe hotel dat ligt in de popupaire plaats Qawra Malta. Met Reisorganisatie Malta Advies goed, betrouwbaar en voordelig naar dit luxe resort op Malta. Met de in 2019 afgeronde grote verbouwing, is het Dolmen Resort nog mooier en nog aantrekkelijker.

560 Vanaf:Offerte