Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

Malta schoolreizen

Vanaf 2018 verzorgen wij ook uitgebreide en volledig verzorgde schoolreizen voor de voor de voor ons vastgestelde minimale leeftijdscatogorie vanaf 16jaar. Wij hebben ruimsschoots ervaring met grote groepen. 30, 40 en méér deelnemers zijn daarbij geen uitzondering.
 
Hieronder ziet u door ons speciaal geselcteerde accommodaties. Ons systeem koppeld daar een bepaalde prijs aan. Echter en omdat iedere schoolreis weer anders is, vragen wij u vriendelijk om ons per email een aanvraag te doen. Vermeld hierin minimaal het volgende:
 
Eerst mogelijk vertrekdag en de laatst mogelijk retourdag.
Gewenst aantal dagen.
Minimaal en maximaal aantal deelnemers.
Als er excursies gewenst zijn, vermeld dan waar de interesses liggen.
 
Met de bovenstaande gegevens, ontvangt u van ons binnen 24uur een eerste geheel vrijblijvend voorstel. Ons voorstel is daarna 10 dagen geldig.
 
Minimale groepsgrootte moet zijn 10 personen.
 

Hotel Santana schoolreis

Placeholder

3/5 Hotel Santana schoolreis - Qawra Malta

Speciaal geselecteerd en dus ideaal voor een schoolvakantie. Mogelijkheden te over en al vanaf 20 leerlingen tegen zeer lucratieve prijzen.

849 Vanaf:Offerte

 

Hotel Sunflower schoolreis

Placeholder

3/5 Hotel Sunflower schoolreis - Qawra Malta

Vlakbij, maar net buiten het centrum van de plaats Qawra en ook vlakbij de plaats Bugibba, ligt het knusse, kleinschalige en gezellige Hotel Sunflower.

829 Vanaf:Offerte

 

Hotel Palazzin schoolreis

Placeholder

3/5 Hotel Palazzin schoolreis - Qawra Malta

Zeer mooi van de buitenzijde en daarbij comfortable en luxe van binnen, Hotel Palazzin Malta onderscheidt zich hierdoor van de concurentie.

799 Vanaf:Offerte

 

Hotel San Anton Malta schoolreizen

Placeholder

2/5 Hotel San Anton Malta schoolreizen - Bugibba Malta

Het San Anton Hotel Bugibba Malta bestaat uit 6 gebouwen. twee gebouwen met hotelkamers en vier gebouwen met appartementen. De gehele accommodatie is geconcentreerd rond een groot zwembad en een tuin.

699 Vanaf:Offerte