Inloggen

Placeholder

ma t/m. do 09:00 - 21:00
vr 09:00 - 17:30
za 09:00 - 21:00
zo 09:00 - 12:00

Bel ons vandaag +31 (0) 6 3301 1501

 
 
Hieronder klanten van Malta Advies zwemmen met de Dolfijnen

 
Voor meer informatie, stuur dan een bericht via contact of met directe email naar contact@malta-advies.nl. U altijd meteen een antwoord van ons.
 
Vraag hier je prijs aan voor een Malta vakantie inclusief het zwemmen met de Dolfijnen Malta.
 
Veel vragen worden bij FAQ dolfijnen, beantwoord.
 

Zwemmen met Dolfijnen

Malta zwemmen met Dolfijnen

Reisorganisatie Malta Advies zwemt met de Dolfijnen op Malta.
 
Een vakantie inclusief het zwemmen met Dolfijnen Malta boek je bij Reisorganisatie Malta Advies. Bij 2 personen al vanaf € 579,00 per persoon en met verblijf op basis van logies met ontbijt.
 
Zwemmen met dolfijnen is heerlijk. De ervaring van het zwemmen met deze intelligente wezens is eigenlijk iets dat iedereen minstens één keer in zijn leven moet hebben meegemaakt. En u hoeft voor deze ervaring echt niet naar Curaçao of Turkije, want het mooie Malta biedt heel veel mogelijkheden. En met Malta Advies zijn deze mogelijkheden extra voordelig.
 
 
Hieronder enkele voorbeelden voor reizen inclusief het zwemmen met Dolfijnen Malta. Met de reden dat de mogelijkheden in principe ongekend zijn, en dan met name v.w.b. de accommodatie, zijn hieronder "slechts" een .....-tal reizen vermeld.
 
Let erop dat wij als reisorganisatie een Malta reis inclusief het zwemmen met Dolfijnen Malta, altijd voordeliger kunnen aanbieden dan een "losse" reis en waarbij het zwemmen met de Dolfijnen wordt bijgeboekt- en of dat de klant dat zelf ter plaatsen boekt.
 
Zo is de prijs voor een reis met verblijf in Hotel Sunflower 2 volw. + 2 kinderen inclusief zwemmen met Dolfijnen € 579,00 per persoon. Boek je alléén de basis pakketreis met ook verblijf in Hotel Sunflower en boek je nadien het zwemmen met Dolfijnen erbij dan wordt het minimaal € 619,00 per persoon. Met in deze situatie toch een verschil van totaal € 160,00.
 
Geregeld krijgen we ook de vraag of het mogelijk is om voor 1 persoon (single) te boeken. Hierop is het antwoord ja. Net zoals je een "gewone" singlereis kunt boeken, kun je bij ons ook het zwemmen met de dolfijnen single boeken. Voor meer informatie, neem gerust contact op.
 
 
 
 
 
 

Sunny Coast Resort zwemmen met Dolfijnen

Placeholder

4/5 Sunny Coast Resort zwemmen met Dolfijnen - Qawra

Welkom bij Sunny Coast Resort & Spa Malta hotel. De ideale accommodatie voor iedereen. Mooi centraal gelegen met alle gewenste facilliteiten. Vermelde prijs is gebaseerd op 11 dagen met 2 volwassenen + 2 kinderen tot 12 jaar.

649 Vanaf:Offerte

 

Suncrest zwemmen met Dolfijnen

Placeholder

4/5 Suncrest zwemmen met Dolfijnen - Qawra

Hotel Seashells at Suncrest Malta is gelegen op een prachtige locatie net buiten het centrum van de plaats Qawra. Begin je welverdiende Malta vakantie in een weelde van luxe tegen een aantrekkelijke prijs. Reisorganisatie Malta Advies maakt dit mogelijk.

679 Vanaf:Offerte